Meet & Learn: aan de slag met generieke PROMs

Wil jij aan de slag met generieke PROMs, maar weet je niet goed waar te beginnen? Of ben je benieuwd naar de inhoud van dit soort vragenlijsten? Dan is deze interactieve sessie voor jou! Het programma Uitkomstgerichte Zorg organiseert op 2 en 7 juni een Meet & Learn. 

Patient Reported Outcome Measures (PROMs) geven inzicht in de ervaren gezondheid door een patiënt. Denk aan pijn en het fysiek, sociaal en mentaal functioneren. PROMs hebben vaak de vorm van vragenlijsten; op papier, online of in apps.

Generieke vragenlijsten

Er zijn veel verschillende PROMs die soms naar dezelfde onderwerpen vragen. Met generieke PROMs willen we eenvoudiger inzicht bieden in aspecten van ervaren gezondheid voor de patiënt en zorgprofessionals. Stip op de horizon is dat iedereen de belangrijkste generieke uitkomsten (PROs) met dezelfde hanteerbare en kwalitatief goede vragenlijsten (PROMs) meet.

Aan de slag!

Twee coaches van het programma Uitkomstgerichte Zorg, Marieke Gerards (Zuyderland) en Nienke Hendriks (LUMC) zullen je vanuit de eerste hand vertellen over het waarom, wat en hoe van generieke PROMs. Je krijgt ideeën, ondersteuning en contacten om in de eigen praktijk met generieke PROMs aan de slag te gaan!

Op het deelnameformulier kun je jouw specifieke vragen over het 'aan de slag gaan met (generieke) PROMs' aangeven.

*Coaches uitkomstgerichte zorg worden ingezet om gericht te ondersteunen bij de implementatie van uitkomstgerichte zorg.

Deelname

Maximum aantal deelnemers: 20

In dit kleine gezelschap is er meer ruimte voor interactie en kunnen we beter inzoomen op jouw vragen. Schrijf je op tijd in, want vol is vol!

Doelgroep

Zorgprofessionals en andere professionals die patiëntgerapporteerde uitkomsten (willen gaan) gebruiken

Aanmelden